Al meer dan 25 jaar onbetwist de specialist. Een begrip in Utrecht en weide omgeving. Uw piano of vleugel is bij ons in goede handen. Uw instrument een trap op, door een raam op een willekeurige verdieping of over het huis heen het balkon op ? Zolang de situatie het toelaat is het bij Wernken-de Haan allemaal mogelijk ! 

Wij komen v.t.v. vrijblijvend de situatie opnemen zodat wij en u zeker weten dat het allemaal goed gaat komen met uw kostbare instrument.

Hieronder vindt u een aantal foto's van bijzondere transporten in opdracht van het Nationaal Museum van Speelklok tot Pierement. Wernken-de Haan is de huistransporteur van dit leuke museum!


Silverlight versie

Ook uw kostbare vleugel is in goede handen bij Wernken-de Haan. Lastig tuinpad of grind rondom het huis ? Uw vleugel komt veilig en netjes op de plaatst te staan waar u wilt !


Silverlight versie

Hieronder vindt u een aantal foto's van het pianotransport via de trap. Wij proberen natuurlijk eerst andere mogelijkheden te bekijken om uw piano naar de eerste etage te brengen maar als dit alleen via de trap kan dan zijn wij nog één van de weinige bedrijven die dit aandurft !


Silverlight versie

Vanzelfsprekend is een piano- of vleugeltransport met een kraan ook geen probleem voor Wernken-de Haan Verhuizingen. Hieronder een aantal foto's van een kraantransport.


Silverlight versie